10th birthday events schedule 

Saturday 16 FebWellington FoyerAmphitheatreMaraeOther (timeline does not apply to this column)
10.00am   Te Papa Opens
10.00am - 10.15am Super Sausage Sizzle. BBQ food for sale. Dutch Street Organ on Plaza 30 min every hour 10am-3pm [except 1pm]
10.15am-10.30am DJ Raw 45min 
10.30am - 10.45amDidik Nini Thowok - Indonesian Dance performance with Gamelan orchestra. 45 min Cook Island Drummers on Plaza 30 min. 10.30am-11am
10.45am - 11.00am 
11.00am -11.15amTe Ahikaaroa Kapa Haka. 30 minsCaitlin and Sika - world woodwind instruments. 30 minsThe Beat Squad - Samba/Funk/Hip Hop on Plaza 15 min. 11.30am-11.45am
11.15am - 11.30am 
11.30am - 11.45am Shaolin Monks. 30 minThe O'Connors. NZ folk singers 30 minsCadbury - chocolate fish giveaway. 11am-5pm. Amphitheatre
11.45pm -12.00pm 
12.00pm-12.15pmLive feed to large screen of Cake Cutting from Oceania. Musical Island Boys Barbershop quartet sing.Dougie B. Beatboxer. 30 minWhitireia Polytechnic Performance. 60 minsBirthday Cake Cutting and VIP speeches in Oceania.12noon.
12.15pm - 12.30pm
12.30pm-12.45pm DJ Raw. 30 minNgai Tahu weaving demonstration in 'Signs of a Nation' all day
12.45pm-1.00pm 
1.00pm - 1.15pmThe New Zealand Symphony Orchestra (NZSO), conductor Hamish McKeich, with Whirimako Black, Deborah Wai Kapohe, Derek Hill, and Mere Boynton  BodyFX - face painting. All day.
1.15pm-1.30pm Hula workshop - by Charlene Tedrow. 45 min
1.30pm-1.45pm City of Wellington Pipe Band on Plaza. 2.30pm for 30 min
1.45pm-2.00pm 
2.00pm-2.15pm The Beat Squad - Samba/Funk/Hip Hop. 45 min Loonesco - Kids, look out for roaming costume characters! All day.
2.15pm-2.30pm  
2.30pm-2.45pmDidik Nini Thowok - Indonesian Dance performance with Gamelan orchestra 30 minMexican guitarist - Carlos Navarrete 30minsFriends of Te Papa booth set up on level 4. All day
2.45pm-3.00pm 
3.00pm-3.15pm Sanjay Dixit - Indian tabla 30min Discovery Centre Free Kid's Activity Outside Sndgs Thtr - 10:00-11:30am Whip up a whale tail pendant
3.15pm-3.30pm The Real Time Liners - Blues Band. 60 mins
3.30pm - 3.45pm Didik Nini Thowok - Indonesian Dance performance.30 minDiscovery Centre Free Kid's Activity in Te Huka ā Tai - 11am-12noon "Make an Awesome Aotearoa Badge"
3.45pm - 4.00pm 
4.00pm - 4.15pm Te Ahikaaroa Kapa Haka. 30 minsDiscovery Centre Free Kid's Activity Outside Sndgs Thtr. 12:00-1:30pm. Fashion a fantastic festive flag
4.15pm - 4.30pm  
4.30pm - 4.45pmTe Papa Collection Items show and tell.Legacy Dance Crew - 2006 Hip Hop Dance Championship finalists in Los Angeles. 30 minCaitlin and Sika - world woodwind instruments. 30 minsDiscovery Centre Free Kid's Activity Outside Sndgs Thtr. 2:30-4:00pm Construct a sizzling summer sombrero
4.45pm - 5.00pm
5.00pm - 5.15pm Hula workshop - by Charlene Tedrow. 45 minDiscovery Centre Free Kid's Activity Outside Sndgs Thtr. 4:30-6:00pm Create a beautiful Chinese lantern
5.15pm - 5.30pmBattle-Ska Galactica - ska music. 30 min
5.30pm - 5.45pmAmazon Trio. Classical music in Level 4 Espresso. 5pm-5.45pm
5.45pm-6.00pm Niho Taniwha kapa haka. 30 mins
6.00pm-6.15pm Wellington International Ukulele Orchestra. 30 min showRobbie Duncan, freestyle Jazz guitarist, Level 4 Espresso. 6pm-7pm
6.15pm-6.30pm Lorenzo Buhne - Italian Folk Singer. 30 min
6.30pm-6.45pm  
6.45pm - 7.00pm  21st Century Indian Dance, Bollywood workshop and performance. 30 min
7.00pm - 7.15pmCapoeira Mandinga Aotearoa. 30 minReal Hot Bitches - 80's comedy dance troupe. 45 min 
7.15pm-7.30pm  
7.30pm-7.45pm   
7.45pm-8.00pm    
8.00pm - 8.15pmWellington Batucada, flamboyant samba. 30 min. Proudly supported by the Embassy of Brazil.Julia Deans [Fur Patrol] jazz/rock. 45 min show  
8.15pm-8.30pm  
8.30pm - 8.45pm   
8.45pm - 9.00pmQueen of the Whole Universe pageant - drag queen extravaganza   
9.00pm-9.30pm   
9.00pm - 9.45pm   
9.45pm - 9.55pm    
10.00pm   Te Papa Closes
Fireworks by Te Papa's waterfront
10.10pm